1 jaar onbeperkt bellen-sms - 2000 MB

Alle handige tabellen op één website met on-line referentie voor rechtstreeks linken!
www.tabellenboekje.nl

Handige Producten

Kattenbakmat

Er zijn speciale matten te koop voor onder de kattenbak. Deze matten hebben de eigenschap de kat zijn poten er op schoon loopt. Het scheelt met het knoeien als je een open bak hebt maar het is ook zinvol als je een gesloten bak hebt, er is dan minder uitloop.

Met een kattenbakmat wordt verhinderd dat de kattenbakvulling in de hele woning verdeelt wordt. In de fijne gleuven van de mat blijven de korreltjes hangen en uw kat loopt met schone pootjes verder.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, een mat met afmeting 39 x 35 cm kost minder dan 5 euro.

Kattenbakschepje

1001 verschillende

Er bestaan zeer veel verschillende kattenbakschepjes. Belangrijk is dat de schep past bij de vulling. Heb je een kattenbakvulling die klontvormend is dan moet je een schepje hebben met gaten zodat je makkelijk de klonten uit de bak kunt scheppen zonder dat er onnodig veel kattenbakvulling meekomt. Er bestaan schepjes die speciaal voor kleine of speciaal voor grote korrels zijn. Pas op met de prijs. De ligt tussen de 1 en 15 euro!

Met zakje

Zeer handig zijn de kattenbakschepjes met een zakje. Je kunt dan in 1 beweging, zonder te knoeien, de klonten en ontlasting eruit scheppen.

Geurvreter

Een spuitbus met een neutralisator en een geurtje. Het kan handig zijn maar het beste is gewoon het gebruik van een goede kattenbakvulling en regelmatig schoonmaken.

Kattenbakzakken

In 1 keer de gehele inhoud van de kattenbak verwijderen zonder te knoeien. Is meer geschikt voor de niet-klontvormende vullingen.Voordeel is ook dat de bak schoon blijft.

Rode Kat