1 jaar onbeperkt bellen-sms - 2000 MB

Alle handige tabellen op één website met on-line referentie voor rechtstreeks linken!
www.tabellenboekje.nl

Milieu

Groene Bak of Niet

Circulus (Deventer/Apeldoorn en Omgeving)

Het is niet duidelijk, Circulus geeft het volgende aan:

Kattenbakvulling bestaande uit steentjes(grit) mag niet in de groene container.

Kattenbakvulling met milieukeur (geperste houtvezels, houtkorrels of geperst papierslib) mag wel in de groene container.

Dat de gewone kattenbakvulling (steentjes) niet niet in de groene bak mag lijkt met logisch. Van Circulus mag de kattenbakvulling met een milieukeur dus in de groene bak.

Elders Gelezen

Hoewel kattenbakvullingen op basis van stro, papier en houtsnippers, organische materiaal zijn, mogen ze niet bij het GFT-of compostafval worden ingezameld. De dierlijke uitwerpselen zijn namelijk niet composteerbaar, vandaar dat de kattenbakvulling restafval is. 

Restafval moet in de desbetreffende vuilnisbak of vuilniszak worden meegegeven met de huis-aan-huis-inzameling. Het restafval moet dan wel worden aangeboden in de restafvalzak die u ook gebruikt voor de huis-aan-huis-ophaling.

Door Het Toilet Spoelen?

Op de website van Cat Country las ik dat deze kattenbakvulling door het toilet kan worden gespoeld. Ik weet eigenlijk niet of dit wel zo een goed idee is.

Cat Country Kattenvakvulling is compacte kattenbakvulling die ook als humus kan worden gebruikt. Dat lijkt me een betere gedachte. Deze kattenbakvulling is op basis van "natuurstro".

Rode Kat